Onze diensten

Buitenschilderwerk 

Buitenschilderwerk aan uw woonhuis of bedrijfspand is niet alleen belangrijk om houtrot te voorkomen maar geeft ook een bepaalde uitstraling aan uw huis of bedrijfspand. Door samen met u van te voren de werkzaamheden te bespreken zullen wij de juiste werkzaamheden verrichten om u object weer te beschermen tegen de verschillende weersinvloeden zodat het schilderwerk er voor jaren strak en stralend uit blijft zien.

 

Binnenschilderwerk

Mooi binnenschilderwerk zorgt voor een bepaalde sfeer in uw vertrek. Door het combineren van verschillende kleuren kunnen wij de sfeer creëren die u wenst. Maar het is ook van belang dat uw binnenschilderwerk er verzorgt uit blijft zien. Als het schilderwerk aan de binnenzijde van uw raamkozijn er verzorgt uit ziet zal dat het buitenschilderwerk ten goede komen. Wij schilderen binnen uitsluitend met water gedragen producten die niet alleen goed voor de mens zijn maar ook voor het milieu. De producten zijn reukloos, kleurvast en dus niet vergelend en huidvet resistent. De water gedragen producten zijn kwalitatief dan ook niet minder als de traditionele buiten lakken. 

 

Behangwerk 

Het behangen van wanden is op zijn weg terug. Na dat er jaren alleen maar sierpleister is aangebracht op de muren gaan we tegenwoordig weer meer terug naar het behangen van muren. Of het nu gaat over het behangen van een muur of van een complete kamer wij zijn u daar graag mee van dienst. Ook kunnen wij u van dienst zijn met het plakken van glasweefsel. Dit materiaal is wat sterker als gewoon behang en kan dus tegen een stootje.

 

Texwerk

Zowel het texwerk buiten als binnen kunnen wij voor u verzorgen. Als het gaat om texen van de gevelstenen aan de buitenzijde van uw project, kunnen wij voor u het juiste product adviseren en aanbrengen. Voor het texwerk binnen aan plafonds en muren kunnen wij door middel van het juiste product en een goed kleuradvies u helemaal ontzorgen en de juiste sfeer creëren die u wenst.

 

Glaszetten

Glaszetten is een onderdeel wat ook bij het schildersvak hoort. Of het nu gaat om vervangen of plaatsen van enkel, dubbel of gefigureerd glas, wij kunnen het leveren en ook plaatsen.

 

Deze website wil gebruik maken van cookies.